Omroep Berg en Dal is de enige publieke lokale omroep van de gemeente Berg en Dal en is 7 dagen per week en 24 uur per dag in de lucht, op de kabel, op internet en via de sociale media. Daarvoor zorgen gemiddeld 80 medewerkers die zich geheel belangeloos inzetten voor deze organisatie. Lokale omroepen in Nederland moeten voldoen aan de programmavoorschriften, aangegeven in de Mediawet. Omroep Berg en Dal voldoet aan deze eis. Wij verzorgen radio- en televisieprogramma’s met een overwegend lokaal karakter, bedoeld voor en gericht op de 12 dorpen van de gemeente Berg en Dal. Deze programma’s zijn gebaseerd op zaken als; cultuur, sport, welzijn, jongeren, ouderen, onderwijs, politiek, religie en nieuws. Herkenbaar en dicht bij uw belevingswereld. Uiteraard zorgen wij ook voor ontspanning, o.a. door middel van muziek.

Naast de gemeentelijke subsidiëring en advertentie opbrengsten heeft de omroep geen andere inkomsten. Een goede financiële basis is echter belangrijk om programma’s, speciaal voor u te kunnen blijven maken.

Voor minimaal € 20,- kunt u lid worden van “Vrienden van Omroep Berg en Dal” en steunt u ons om dit doel te bereiken.

Voelt u zich verbonden met Omroep Berg en Dal en draagt u deze omroep een warm hart toe? Vul dan onderstaande aanmeldformulier in en druk op de knop 'versturen'.

Als vriend van de omroep bent u altijd welkom om programma’s bij te wonen en kennis te maken met onze medewerkers (wel even bellen). De koffie of thee staat klaar.