📡 Hoe ontvang je ons?

📢 Adverteren

🤝 Vacatures

❤️ Word vriend van Omroep Berg en Dal

🗄️ Bijzondere uitzendingen 


Wij zijn de publieke lokale omroep van de gemeente Berg en Dal en zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar via radio, TV, webapp en social media. Daarvoor zorgen circa 80 medewerkers die zich geheel belangeloos en met hart en ziel inzetten voor deze organisatie. Stichting Lokale Omroep Berg en Dal heeft de ANBI status.

Onze programma’s zijn gebaseerd op zaken als: cultuur, sport, welzijn, jongeren, ouderen, onderwijs, politiek, religie en nieuws. Herkenbaar en dicht bij uw belevingswereld. Uiteraard zorgen wij ook voor ontspanning, o.a. door middel van muziek.

Wij verzorgen deze radio- en televisieprogramma’s met een overwegend lokaal karakter, bedoeld voor en gericht op alle dorpskernen (Beek, Berg en Dal, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen) en buurtschappen (Bisselt (gedeelte), Bruuk, Colonjes, Dekkerswald, De Kamp, De Vlietberg, Grafwegen, Groenlanden, Haukes, Holdeurn, Lagewald, Meerwijk, Plak, Tiengeboden, Valkenlaagte, Wercheren, Zeeland) van de gemeente Berg en Dal.

gemeentebergendal

bron afbeelding: Gemeente Berg en Dal