Afdrukken

Reeds op 13 september 2013 werd er door Henk Baron al een een artikel in het lokale blad "de Rozet" gewijd aan onze gast van vandaag bij het programma "Toen en Now". Barry van Heumen die nu in Millingen aan de Rijn woont. Deze uitzending is de laatste, voordat Corona roet in het eten gooide, namelijk van 10 maart 2020.

De tekst in de Rozet van toen was (ingekort): " Handig om te weten: Barry van Heumen staat in de Ooijpolder en ver daarbuiten, bekend om zijn lekkere paling. Hij gaf aan, dat je voor de lekkerste gerookte paling, palingfilet of verse paling om te bakken of stoven, bij palingroker van Heumen moet zijn. De paling wordt vers gerookt op een mix van beuken- en eikenhout, en wordt altijd vers verwerkt".

Barry vertelt in de uitzending alles, wat we moeten weten over paling. Maar ook over het ontstaan van wat eens zijn grote hobby was. Al met al een leerzaam en gezellig uurtje.

De uitzending is op zondagmiddag 16 mei van 13.00 uur tot 14.00 uur, met een herhaling op maandagmorgen 17 mei van 09.00 uur tot 10.00 uur.