Voorstellingen bij Nieuw Begin - Omroep Berg en Dal
06 juni 2021
13 juni 2021

 ‘Nieuw Begin' in Zyfflich mag weer van start. Hierbij gelden wel een aantal maatregelen: Alleen toegang met een volledig vaccinatiebewijs waarbij de laatste vaccinatie minimaal 14 dagen oud moet zijn óf een geldige negatieve coronatest die niet ouder is dan 48 uur. De negatieve coronatest moet door een officiële instantie zijn afgenomen. Het mondkapje dat af mag zodra u zit.

6 juni: Corazón 4 Music is een viermansformatie die bestaat uit ervaren, bevlogen muzikanten. Zij doen de naam eer aan: hun muziek wordt uit het hart gespeeld! De formatie speelt een breed repertoire, met voor velen herkenbare songs, die voortkomen uit de rythm&blues, zydeco, tex-mex en rock & roll. Ook spelen de mannen ZuidAmerikaanse en Spaanse liederen. Kenmerkend is de mooie samenzang en de grote variatie aan instrumenten.

13 juni: Zomervogels; Stelt u zich eens voor: u zit, staat of ligt op een mooie dag ergens midden in de natuur nabij Nijmegen, in de idyllische tuin van ‘Nieuw Begin‘. U luistert naar een prachtig concert, gegeven door twee saxofonisten die eigen, op vogelzang en poëzie geïnspireerde composities spelen. De composities worden omlijst door verhalen en gedichten uit begin 20ste eeuw, de tijd van Jac. P. Thijsse, de grondlegger van de natuurbescherming in Nederland. U geniet en, om u heen kijkend, ziet u dat onze natuur nog steeds mooi is.

De voorstellingen beginnen om 15.00.u., de entree bedraagt €10,- en reserveren is noodzakelijk via sambom@hotmail.de of 0049 2826 918532.

Nieuw Begin, Zum Querdamm 67a inZyfflich. Meer informatie: www.nieuwbegin.de.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel