Art, Music & Wine in het Nederlands Wijnbouwcentrum - Omroep Berg en Dal
02 juni 2021

In het Nederlands Wijnbouwcentrum in Groesbeek gaat deze zomer een nieuw initiatief van start onder de noemer Art, Music & Wine. Voorlopig wordt één keer in de maand een activiteit gehouden met kunst, muziek en natuurlijk wijn. In de zomermaanden staan al vier concerten gepland, in oktober en november volgen twee kunstmanifestaties.

De kleinschalige concerten zijn telkens op zondagmiddag op het zonnige en ruime buitenterras van het Nederlands Wijnbouwcentrum, dat pal grenst aan de wijngaarden van Wijnhoeve De Colonjes. In die sferen kunnen bezoekers optredens verwachten van Gingerella & The Blondtones (vintage swing- en amusementsmuziek), Taste of Ruby (smooth jazz en soft pop), Bluessum (blues) en Les Copains (Franse chansons). De kunst-activiteiten in het najaar betreffen een interactieve lezing door kunsthistorica Josée Claassen over de relatie tussen beeldende kunst en wijn en een twee uur durende muzikale lezing door Arris Roordink over het ontstaan van de muziek, met name de blues, de jazz en gospel. Hij doet dat met talloze, eigen historische vinylplaten en films.

Alle verdere informatie over Art, Music & Wine (concerten, dagen, tijden, tickets) is te vinden op www.nederlandswijnbouwcentrum.nl/activiteiten.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel