Jack Poels in Schouwburg Cuijk - Omroep Berg en Dal
28 juni 2021

Met de nieuwe versoepelingen in het verschiet, mag Schouwburg Cuijk in juni eindelijk weer haar deuren openen. Om dit stille jaar toch feestelijk af te sluiten, treedt Jack Poels maandag 28 juni op met een intiem concert. Hierin zingt hij akoestische luisterliedjes van zijn tweede solo-album.

Na 35 jaar Rowwen Hèze bracht Jack Poels in 2020 zijn eerste solo-album uit, dat zeer positief onthaald werd door de pers. Zo noemde OOR het album ‘wonderschoon’ en volgens het AD is het album ‘een warme kruik in koude dagen’.

Jack Poels wordt bij dit nieuwe concert wederom bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. Jack: “We gaan samen wandelen door het dorp, door deverwondering, de schemering, de verandering.” Akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

Jack Poels treedt maandag 28 juni op voor dertig gasten om 19.00 en om 21.00 uur. Bij voldoende belangstelling komen er dinsdag 29 juni twee concerten bij. Kaartverkoop en informatie: www.schouwburgcuijk.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel