Zomeropenstelling Protestantse Kerk Groesbeek - Omroep Berg en Dal
04 juni 2021
28 augustus 2021

Net als in voorgaande jaren stelt de protestantse gemeente in Groesbeek vanaf 4 juni haar historische gebouw in de zomermaanden open voor het publiek: inwoners, mensen uit de regio en passanten. Iedere vrijdagmiddag van 14.00-16.00 uur staat de deur van het gebouw aan de Kerkstraat 18 in Groesbeek weer open.

De gastvrouwen en –heren leiden u graag rond en vertellen u over het gebouw met haar rijke geschiedenis. Zo zijn er diverse panelen te bewonderen over de geschiedenis van de kerk. Of bezoek het prachtig onderhouden kerkhof met enkele historische graven, een urnenwand en de gedenkboom. Uiteraard kunt u ook gewoon plaatsnemen om te mediteren, voor een gebed, voor een gesprek of om te luisteren naar muziek, meestal live gespeeld.

Of kijken naar kunst. In de maand juni exposeert de Groesbeekse kunstenares Mariëlle Poelen, bekend van haar schilderworkshops en muzikale activiteiten. Zoals zij zelf zegt: “Schilderen en muziek zijn mijn passies ik vind het leuk om je hierin mee te nemen.” Laat u verrassen door haar kleurrijke werk.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel