Swim to Fight Cancer Nijmegen - Omroep Berg en Dal
29 augustus 2021

Zwemmen om te strijden tegen kanker: Dat kan op zondag 29 augustus tijdens Swim to Fight Cancer in de Spiegelwaal in Nijmegen.

Deelnemers zwemmen een afstand van 500, 1500 of 3000 meter, als individu of als team. Deelname is mogelijk vanaf 10 jaar voor allen die zwemvaardig zijn volgens de normen van diploma A en B. De organisatie helpt iedereen met de voorbereiding door clinics/trainingen te organiseren en tips te geven. Er is een coronaproof protocol. Wil je graag op een andere manier bijdragen? Het is ook mogelijk om via de website deelnemers te sponsoren of om je aan te melden als vrijwilliger.

“Swim to Fight Cancer Nijmegen wil elke inwoner van Nijmegen en wijde omgeving enthousiasmeren om bij te dragen aan dit mooie evenement. Samen maken we van 29 augustus een dag waarin we actie ondernemen en samen met vrienden, collega’s of individueel onze schouders eronder zetten. Juist in dit jaar belangrijk vanwege alle uitgestelde kankerzorg. Een dag om ervoor te zorgen dat er in de toekomst niemand meer hoeft te overlijden aan deze ziekte”, aldus de organisatie.

Inschrijven en sponsoren is mogelijk via www.swimtofightcancer.nl/nijmegen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel