Repair- en Internetcafé Millingen aan de Rijn - Omroep Berg en Dal
27 mei 2021

Gezien de huidige richtlijnen kan het Repair- en Internetcafé nog niet plaats vinden in het Kulturhus in Millingen aan de Rijn. Enkele vrijwilligers hebben aangeboden de reparaties thuis uit te willen voeren. 

Er zijn vrijwilligers die kundig zijn op het gebied van elektrische apparaten. Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. U kunt bij hen terecht met uw smartphone, tablet, laptop of desktop. Verder zijn kleine reparaties aan kleding weer mogelijk. 

Wanneer u iets te repareren heeft kunt u dit per e-mail aanmelden bij: swom@hetnet.nl, maximaal 1 artikel per keer. In de mail vertelt u wat u te repareren hebt en geeft u uw telefoonnummer. Ook kunt u elke werkdag tussen 9.00-11.00.u. bellen naar 0481-431105. 

Wij nemen contact op met onze reparateurs en kijken wie er tijd en kennis heeft om de reparatie uit te voeren en bellen of mailen u terug.

De reparaties zijn gratis, materiaalkosten zijn voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. SWOM en haar vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. Aanleveren van te repareren artikelen is voor eigen risico.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel