Bewust vitaal de lente in: Online Open Avond Bewust Nijmegen - Omroep Berg en Dal
21 april 2021

Op woensdag 21 april houdt Bewust Nijmegen, een platform voor bewust en gezond leven, een open avond over vitaliteit. Deze online meeting is speciaal voor mensen uit Nijmegen en omgeving die ook zin hebben om bewust vitaal en sprankelend de lente in te gaan. Op deze manier kunnen zij kennis maken met professionals en organisaties die werkzaam zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, welzijn, duurzaamheid en gezondheid.

Tijdens de open avond geven een aantal leden van Bewust Nijmegen workshops en lezingen waar je aan kunt deelnemen. Je kunt genieten van korte inspirerende workshops omtrent thema's als gezonde levensstijl, voedingsadvies, yoga, stembevrijding, meditatie, healing, persoonlijk leiderschap en nog veel meer. Het wordt een avond van ontspannen en ontmoeten in een gezellige sfeer. Het volledige programma van de open avond is terug te vinden op www.bewustnijmegen.nl.

In verband met de organisatie worden deelnemers gevraagd om zich van tevoren online aan te melden en aan te geven wat de voorkeur van het programma is.

Praktische info: Datum en tijd: woe 21 april, 19:30 tot 21.00 uur Locatie: online. Toegang: gratis Duur workshops: 30 minuten per workshop. Je kunt tijdens de open avond meedoen aan twee workshops. Bij aanmelding kun je je top-4 doorgeven. Wil jij ook laagdrempelig kennismaken met wat Bewust Nijmegen kan bieden? Meld je dan hier  (gratis) aan. 

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel