Webinars Pro Persona over stress en eenzaamheid - Omroep Berg en Dal
16 april 2021
22 april 2021

Corona kan leiden tot gespannen, sombere of angstige gevoelens. Om goed voor uw uw mentale gezondheid te zorgen, biedt Pro Persona Connect twee gratis online lezingen aan. Op vrijdag 16 april kunt u inloggen voor een webinar over het omgaan met stress. Op donderdag 22 april wordt aandacht besteed aan het thema eenzaamheid.

Het webinar over stress vindt plaats op vrijdag 16 april van 10.00 tot 11.00 uur. “We gaan in gesprek over stress: wat is stress, hoe herkent u het en hoe kunt u spanningsklachten verminderen? Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: uw energiebalans, het stellen van prioriteiten, het bijstellen van verwachtingen en de kracht van dankbaarheid.”

Het webinar over eenzaamheid kunt u bekijken op donderdag 22 april van 10.30 tot 11.30 uur. “We vertellen u meer over eenzaamheid: wat is het verschil tussen alleen zijn en je alleen voelen, waar komen gevoelens van eenzaamheid vandaan en hoe ga je er mee om? De volgende onderwerpen komen aan bod: uw eenzaamheid onder ogen durven zien, het bijstellen van verwachtingen, contacten onderhouden en uitbreiden en het stellen van doelen.”

U kunt anoniem aan de bijeenkomsten deelnemen via Zoom. Na aanmelding ontvangt u een link en meer informatie over deelname. Kunt u niet op de genoemde data? Meldt u dan toch aan, dan kunt u later een opname terugkijken. Na afloop van het webinar ontvangen deelnemers via hun emailadres een handig naslagwerk met alle gedeelde informatie en tips.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Pro Persona Connect, afdeling Preventie via preventie@propersona.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel