Zeven voor Leven Do it yourself - Omroep Berg en Dal
29 mei 2021
30 mei 2021

Het coronavirus houdt ons nog steeds en veel langer dan we ooit hadden verwacht in zijn greep. Dit heeft ook een grote invloed op de organisatie van Zeven voor Leven. Omdat kanker geen rekening houdt met het coronavirus en ons allemaal blijft raken, willen we graag het evenement door laten gaan. Zeker na het niet doorgaan van de editie in 2020 willen we je in 2021 wel de mogelijkheid bieden om hier je bijdrage aan te leveren.

Na gesprekken met de gemeente, veligheidsregio en andere betrokken partijen hebben we besloten om Zeven voor Leven 2021 op 29 en 30 mei geheel ‘corona-proof’ aan te bieden als ‘Do It Yourself’ Editie. Daarmee kiezen we nu voor zekerheid. Deze editie is dezelfde fietsuitdaging, maar die je nu zelfstandig of met één of meerdere vrienden rijdt en waarvoor je een overvol startpakket ontvangt.

In je startpakket zitten onder andere: GPX routes, een exclusief Zeven voor Leven fietsshirt, een bidon, een kaartenset, een Zeven voor Leven kaars, gratis clinics en er gaat een donatie a €2,50 naar Stichting Kanker Zien.

Het startpakket wordt in de week voorafgaande aan 29 mei naar het opgegeven adres gestuurd, en kost €49,-

Je gaat als sportieveling de uitdaging aan om al fietsend geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Kanker Zien. Dit doe je door familieleden, vrienden, kennissen en/of collega’s een bedrag te laten doneren of sponsoren.

Meer informatie en inschrijvingen: www.zevenvoorleven.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel