01 oktober 2023

Op 1 oktober vindt er in Groesbeek een uniek evenement plaats: “aan tafel met koren”. Een 6-gangen diner, eventueel met wijnarrangement, muzikaal omlijst door een tweetal popkoren, bij Wijngaard De Plack in Groesbeek.

Popkoor4You uit Gendringen en Popkoor Trente Plus uit Groesbeek hebben de afgelopen maanden meerdere malen de koppen bij elkaar gestoken om deze bijzondere happening in elkaar te zetten. Het idee ontstond al enkele jaren geleden, een gezamenlijk concert. Maar corona gooide roet in het eten. Nu een tijd later vonden de koren elkaar weer en pakten de muzikale draad weer op. 

Popkoor4You is een enthousiaste groep van ruim 15 dames en heren. Hun visie? Plezier, kwaliteit en vooral gezelligheid. En dat laten ze op 1 oktober graag horen én zien met een meerstemmig repertoire.

Trente Plus, ondersteund door een meerkoppige live band, telt zo’n 30 leden. De sopranen, alten, tenoren en bassen staan onder leiding van dirigent Mieke van der Ven en brengen in genoemd concert hedendaagse nummers.

Tickets en meer informatie: www.bergendalbruist.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel