RepairCafé Groesbeek Virusvrij: de laatste mondkapjes - Omroep Berg en Dal
31 maart 2021

De locatie op de Paap is nog steeds gesloten, maar u kunt toch bij het RepairCafé Groesbeek terecht voor de reparatie van apparaten.

De reparaties gebeuren nu bij de reparateurs thuis, volgens de in eerdere persberichten aangegeven procedure. Wanneer u iets te repareren hebt moet u dat per email aanmelden bij: repaircafegroesbeek@gmail.com. In de mail vertelt u wat u te repareren hebt en geeft u uw telefoonnummer. Men kijkt dan welke reparateur tijd heeft om de reparatie uit te voeren en u wordt gebeld. Reparaties gebeuren onder de gebruikelijke voorwaarden. De reparatie van kleding e.d. is op dit moment niet mogelijk!

De vraag naar mondkapjes neemt langzamerhand af, zodat het RepairCafé Groesbeek is gestopt met het maken van nieuwe mondkapjes. Maar er is nog een kleine voorraad mondkapjes beschikbaar in verschillende maten. Deze mondkapjes zijn uitwasbaar, dus meerdere malen te gebruiken en gemaakt volgens een patroon dat een goede aansluiting op het gezicht garandeerd. Ze zijn gemaakt van verschillend gekleurde stoffen zodat er effen tot zeer bont gekleurde mondkapjes beschikbaar zijn. Deze  mondkapjes kosten € 3.- en zijn te verkrijgen via Metty Kaïnama, tel: 06 10474589 (maandag t/m vrijdag).

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel