22 augustus 2022

De GGD vaccineert op maandag 22 augustus in het Kulturhus in Millingen aan de Rijn. Er wordt geprikt zonder afspraak. U kunt tussen 16.00 en 20.00 uur gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en mondkapje mee. GGD- medewerkers geven ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren uw eigen keuze.

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heeft u corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat u uw prik kunt halen.

Ook alle 18+ ers zijn welkom voor een boosterprik. En 60+ ers voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen uw laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Locatie: Kulturhus Millingen aan de Rijn, Heerbaan 115. 

Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Heeft u vragen?
Er staan medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heeft u prikangst? Dat komt vaker voor dan u denkt! Geef dit aan bij de GGD-medewerkers, zij helpen u graag hierbij!

Meer weten?
Bekijk alle informatie op www.ggdgz.nl/regiotour

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken via 0800-7070 voor een andere locatie en tijdstip.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel