08 september 2022

Yvonne en Jacqueline nodigen vrouwen, getroffen door kanker, van harte uit om in een veilige en ondersteunende omgeving deel te nemen aan de door het in het Marikenhuis georganiseerde workshop 'uit liefde voor mezelf'.
Een workshop waarin we omarmen wat er is en ruimte maken voor iets nieuws. We stimuleren je om op ontdekkingsreis te gaan naar je kwaliteiten en valkuilen en het ontdekken van je behoeften.

Yvonne Harmsen en Jacqueline Vastbinder hebben ruim 35 jaar ervaring als begeleider, trainer en coach in de hulpverlening. Ons uitgangspunt is om mensen te laten ervaren dat jezelf veranderen niet makkelijk is, maar dat je wel kunt leren jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben met alles wat er is.... Een Grote Kunst!

Graag vergezellen we jou op dit pad van zelfliefde; luisterend, delend, dansend, een pad van samen en ieder voor zich, stap voor stap....!

De workshop vindt plaats in het Marikenhuis, inloophuis voor mensen geraakt door kanker, aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen.

Er kunnen maximaal 10 vrouwen aan deelnemen. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagochtend van 9.30 uur tot 12.30 uur. We starten 7 september en komen 8 keer bij elkaar en vragen per
bijeenkomst een eigen bijdrage van € 2.50. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar
j.vastbinder56@gmail.com.

Meer informatie: www.marikenhuis.nl.

 

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel