21 augustus 2022

Deze zomervakantie slaan Kasteel Hernen en Museum Kasteel Wijchen de handen ineen en organiseren de Wijchense Kasteelweken. Van 25 juli t/m 21 augustus kun je naast een bezoek, ook een leuke gratis activiteit doen speciaal voor de kinderen.
In deze vier weken is er elke week een thema. Van 25 t/m 31 juli is het thema Ridders en Prinsessen, van 1 t/m 7 augustus thema Beestenboel. Van 8 t/m 14 wordt het thema Ridders en Prinsessen herhaald, en ze sluiten af met thema Eten en Drinken van 15 t/m 21 augustus.
In deze weken kunnen de kinderen op Kasteel Hernen elke donderdag en zaterdag deelnemen aan een gratis activiteit, op Museum Kasteel Wijchen elke woensdag en vrijdag.
De kastelen zijn uiteraard leuk om te bezoeken voor jong en oud. Bij Kasteel Hernen mag je met de “pratende lamp” op avontuur door het kasteel, kun je boogschieten en ontdek je het spannende verhaal over de verdwenen toren. Museum Kasteel Wijchen is onlangs verbouwd en je kunt nu de kelders bewonderen, het torentje beklimmen en het geheime kapelletje bezoeken.
Elke woensdag en vrijdag vanaf 25 juli t/m 21 augustus van 10.00 - 17.00.u.
Meer informatie: www.museumwijchen.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel