24 september 2022

Zaterdag 24 september organiseert Stichting Beurs voor een Kind opnieuw een najaarsbeurs. Tussen 10.00 en 12.00.u. bent u van harte welkom in Sporthal De Duffelt in Millingen aan de Rijn. Het aanbod bestaat uit tweedehands speelgoed, najaars- en winterkleding, sportkleding (0-18 jaar) en babyspulletjes. Met meer dan 12.000 aantrekkelijk geprijsde artikelen, is er voor ieder wat wils.

Het entreegeld bedraagt €1,00. Kinderen onder begeleiding mogen gratis naar binnen. U krijgt van ons een tas in bruikleen om tijdens de beurs te shoppen. Om de gekochte spullen mee naar huis te nemen, mag u lege shoppers meenemen. Andere tassen zijn niet toegestaan.

Wilt u artikelen verkopen? Vanaf 6 september kunt u een persoonlijk nummer aanvragen. Hiervoor kunt u een mail sturen naar nummeraanvraag@stichtingbeursvooreenkind.nl. U ontvangt dan een mail met een volgnummer en de beursvoorwaarden. Van uw verkochte spullen, ontvangt u 75% van de opbrengst. Het resterende geld gebruikt de stichting om goede initiatieven voor de Millingse jeugd te ondersteunen.

Komt u een handje helpen? De organisatie van deze kleding- en speelgoedbeurs brengt veel werk met zich mee. We kunnen daarbij altijd extra hulp gebruiken, vooral op de zaterdagochtend en -middag. Heeft u tijd en zin om te helpen? Stuur dan een mail naar info@stichtingbeursvooreenkind.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel