28 augustus 2022

Zondag 28 augustus van 11.00u tot 16.00.u. vindt de vierde editie plaats van de Snuffelroute in Millingen aan de Rijn. Een gezellige rommelmarkt door het gehele dorp met particuliere pop-up stores.

Vanaf je eigen voortuin/oprit/ garage verkoop je je zolderspullen met een sociale inslag en een gezellige ondergrond. Iedereen heeft wel spullen in en om het huis waar je vanaf wilt. Er zijn legio mogelijkheden voor, maar hoe gezellig is het om dit te kunnen doen vanuit je eigen voortuin? Het enige wat je hiervoor moet doen, is je voortuin beschikbaar stellen en je zolder opruimen. Op deze manier vormt zich een route van deelnemers door het dorp. Deze wordt weergeven in een online plattegrond.

Inschrijven kan tot en met 14 augustus via info@snuffelroutemillingen.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- wat u tegelijkertijd met uw inschrijving via een betaalmodule op onze website kunt doen. Let op! De inschrijving is pas compleet als de betaling op de rekening van de Snuffelroute staat. Deze rekening staat op naam van F.M.P. van Kuijk.

Je ontvangt een gezellig herkenbaarheidspakket voor de promotie en zichtbaarheid op de dag zelf. Deelnemers krijgen hier op tijd via hun opgegeven e-mail bericht over.

Meer informatie: www.snuffelroutemillingen.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel