04 september 2022

Maak deze zomer kennis met kunstenaar Nilton Moreira da Silva. Nilton is beeldend kunstenaar en geboren in de stad Rio de Janeiro in Brazilië. Een week lang is hij te gast geweest in het museum en heeft hij zich laten inspireren door de tentoonstellingen Inspirerend Afrika en Religie en Samenleving. Tijdens zijn bezoek kreeg hij inspiratie voor verschillende workshops waar jij deze zomer aan mee kunt doen. Kruip ook in de huid van een kunstenaar, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops.
Iedere dag kun je kiezen uit vier verschillende workshops. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 6 jaar met hulp van een volwassene. De workshops starten om 11.30 uur en duren tot 16.00 uur. Dat betekent dat je tot ongeveer 15.15 uur kunt starten met een nieuwe workshop. Je bepaalt zelf waar je aan mee wilt doen, als er plaats is kan je aanschuiven.
* Elke dag tijdens de zomervakantie van 11.30 tot 16.00 uur.
* Van 19 t/m 22 juli is het de Vierdaagseweek en zijn er twee workshops per dag.
* Om mee te kunnen doen koop je voor € 3,- een ticket aan de kassa. Je kunt dan zelf kiezen aan welke workshops je wilt deelnemen.
Wil je Nilton ontmoeten? Hij geeft de workshops zelf op 10 juli, 7 augustus en 4 september.
Meer informatie: www.afrikamuseum.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel