19 juli 2022
22 juli 2022

De Alternatieve Vierdaagse is terug! Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) bood de afgelopen twee jaar dit digitale alternatief aan omdat de 4Daagse in Nijmegen vanwege de coronamaatregelen niet door kon gaan. Vanwege het succes van de afgelopen jaren, omdat het past binnen de doelstelling van KWbN om zoveel mogelijk mensen wandelend in beweging te brengen én op verzoek van vele wandelaars besloot KWbN ook in 2022 De Alternatieve Vierdaagse aan te bieden. De inschrijving is reeds gestart via www.dealternatievevierdaagse.nl.

De afgelopen twee jaar was De Alternatieve Vierdaagse het succesvolle, coronaproof alternatief voor de 4Daagse. Het digitale event telde jaarlijks ruim 20.000 deelnemers. De opzet van het evenement blijft in 2022 ongewijzigd. Wandelaars lopen tijdens de Vierdaagseweek op hun eigen locatie hun eigen route, bijgehouden door een app. Na afloop verdienen zij een medaille.

De Alternatieve Vierdaagse vindt plaats van 19 tot en met 22 juli. In deze week lopen deelnemers vier dagen hun eigen route tussen 5 en 50 kilometer per dag. Zij maken hierbij gebruik van het digitale evenement De Alternatieve Vierdaagse in de Wandel.nl-app (zichtbaar na inschrijving en betaling). De app houdt bij of zij de afstand hebben afgelegd. Na afloop ontvangen de deelnemers De Alternatieve Vierdaagse medaille.

Deelname kost €11,95 (KWbN-leden ontvangen een euro korting). Bij de inschrijfprijs is de medaille inbegrepen. Deelnemers uit het buitenland betalen hiernaast €8,95 verzendkosten voor de medaille. Inschrijven is mogelijk via: www.dealternatievevierdaagse.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel