01 juli 2022
30 september 2022

Lees jij vooral in de zomer? De Bibliotheek Gelderland Zuid heeft nu een speciaal zomerabonnement voor drie maanden. Van 1 juli t/m 30 september kun je voor 15 euro boeken lenen uit de hele collectie van de bieb, inclusief e-books en luisterboeken. Ook delen biebmedewerkers een groot aantal zomerleestips, online én in de vestiging.

Inschrijven kan online of via de balie in een van de 27 vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Je betaalt geen inschrijfkosten (á 5 euro). Voorwaarde is wel dat je de afgelopen drie maanden geen lid was van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Elke nieuwe zomerabonnee krijgt een persoonlijke boekentip van de bieb. Zo kan jouw leeszomer meteen goed beginnen.

Speciaal voor de zomer geven bibliotheekmedewerkers zomerse boekentips. In elke vestiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid liggen vanaf 13 juni gratis uitvouwkaarten, met leestips in vijf verschillende genres (romantisch, spannend, biografie, historisch en non-fictie). Zijn de boeken uitgeleend? In de bibliotheek zijn nog veel meer boekentips te vinden op de presentatiemeubels. Of vraag een van de medewerkers om een boek dat bij jou past.

Zomerabonnee worden of behoefte aan meer zomerleestips? Kijk op www.obgz.nl/zomer

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel