01 juli 2022
09 juli 2022

Ooijs moois

Op vrijdag 1 juli van 14 tot 16.00.u. organiseert mantelzorg Berg en Dal een uitstapje naar Ooijs Moois. Een heerlijke plek voor een rustmoment. Iets dat je als mantelzorger best even kan gebruiken. Geniet op deze bijzondere plek van alles in de bloei, het fruit en de bloemen tijdens een rondleiding op het bedrijf. Je mag zelf wat plukken om mee naar huis te nemen. Ook het kopje koffie/thee ontbreekt niet.

Ooijs Moois, Leuthsestraat 3, 6576 JJ Ooij.

High tea

Op zaterdag 9 juli, vanaf 14.30.u. ben jij als mantelzorger welkom voor een leuke bijeenkomt. Deze keer is dat geen zomerlunch maar hebben onze vrijwilligers een High tea geregeld. Op een prachtige locatie in Berg en Dal kun je genieten van elkaars gezelschap en heerlijke hapjes. Je waant je als vanzelf op vakantie, en dat zo dichtbij. Degene voor wie jij zorgt kan mee. De locatie is rolstoeltoegankelijk. Eventuele dieet wensen kun je ook doorgeven bij de aanmelding.

Waar: Hotel Val Monte Oude Holleweg 5, 6572 AA Berg en Dal.

Aanmelden

Meld je voor één, of beide activiteiten, een week vooraf aan via info@mantelzorgbergendal.nl of 085 0406066. Vermeld daarbij aan welke activiteit je mee wil doen. En geef daarbij je naam en telefoonnummer / email door.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel