01 juli 2022

Op vrijdag 1 juli is het weer zover: een van de leukste evenementen die de Beekse feestkalender rijk is, vindt dit jaar voor de zevende keer plaats: de Wasserijspelen.

Deze zeskamp start om 18.00 uur en vindt zoals ieder jaar weer plaats op de Rijksstraatweg vanaf café Sous les Eglises tot aan het voormalige Rabobankgebouw. Opnieuw worden de deelnemers getest op sportiviteit, snelheid, inzicht, souplesse, brains, gezelligheid en kracht bij de zes fantastische spellen die de organisatie uitgezocht heeft.

Er kunnen maximaal 24 teams van minimaal zes personen meedoen. Is je team groter, dan kan niet iedereen elke keer met een spel meedoen. De minimumleeftijd om deel te nemen is achttien jaar. 

Elk team moet een teamcaptain en een vrijwilliger hebben. De teamcaptain is ons aanspreekpunt en is verantwoordelijk dat zijn/haar team alle info ontvangt en op tijd bij elk spel is. De vrijwilliger die je aanlevert, jureert bij de spellen, hij/zij doet dus niet mee aan de Wasserijspelen en blijft dus niet bij het team, maar bij een spel.

Je kan je team t/m zondag 19 juni inschrijven via http://www.sousleseglises.nl/.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel