Vanaf 10 mei staat iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00.u. weer het ‘kraampje onder de boom’ in de Kloostertuin van Mariëndaal.
De vrijwilligers van de Kloostertuin werken wekelijks in hun moes-, bloemen- en pluktuin. Daar komen mooie producten uit voort. Die verkopen we om weer nieuwe materialen aan te kunnen schaffen. We staan met ons kraampje bij de moestuinbakken van de Kloostertuin (Mariëndaal) aan de achterkant van de Gasterij, midden in Groesbeek.
Wat is er allemaal te koop: Moestuinplanten zoals: tomaten, pompoenen, courgettes, slasoorten, witte en rode kolen, paksoi. Later in het jaar ook boerenkool, spruiten etc. Kruiden zoals peterselie, selderij, tijm, rozemarijn, bieslook, basilicum, oregano en munt. Er zijn ook eetbare bloemen zoals Oost-Indische kers, goudsbloem, komkommerkruid en aardpeer en de bessenstruikjes. Daarnaast hebben we vergeten groenten zoals palmkool, Nieuw-Zeelandse spinazie, rode en gele snijbiet en melde. Verder eenjarige bloemen zoals mirabilis, en leeuwenbekjes. En tot slot onze jams, dressings, vruchtensaus, gedroogde kruiden en zaden van bloemen, groenten en kruiden. Het aanbod hangt af van het seizoen.
De kleine plantjes kosten € 0,50. De grote planten en de bessen kosten € 1,- Graag met contant geld betalen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel