17 juli 2022

De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen van de Zeepkistenrace Groesbeek 2022. De race zal starten op zondag 17 juli 2022 om 12.00.u.
De Zeepkistenrace zat al in 2021 in de planning naar aanleiding van het 50- jarig bestaan van de Motor- en Bromfietsclub “De Zeven Heuvelen” uit Groesbeek, maar heeft helaas niet plaats kunnen vinden door de corona maatregelen.
Om dit evenement nu al succesvol te noemen komt door de samenwerking met een aantal technische scholen uit de regio die een opdracht hebben gekregen om een professionele zeepkist te bouwen. Het project "Sterk Techniek" is een initiatief om scholieren te motiveren om een technische opleiding te gaan volgen. Omdat dit project zo succesvol is hebben de scholieren de afgelopen twee jaar totaal 24 zeepkisten gebouwd. Deze technische studenten zullen allemaal deelnemen aan de "scholieren race" op zondag 17 juli.
Verder zijn er twee klassen waar je zelf aan deel kan nemen, de Wedstrijd klasse en de Fun klasse. Je moet jezelf echter wel inschrijven en zelf je zeepkist bouwen volgens het reglement wat te downloaden is via zeepkistenracegroesbeek.nl Om dit evenement te organiseren is er al een aantal bedrijven uit Groesbeek die de zeepkistenrace financieel steunen.
Meer info en inschrijven: www.zeepkistenracegroesbeek.nl.

 

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel