Op zaterdag 30 april is weer het maandelijkse Repair- en Internetcafé in Millingen aan de Rijn. Je bent welkom van 10.00 tot 12.00.u. in Kulturhus “Den Ienloop”, Heerbaan 115. Kom langs met defecte kleine elektrische apparaten. Misschien krijgen onze vrijwilligers het apparaat samen met jou weer aan de praat. Ook kleine reparaties aan kledingstukken zijn bij de vrijwilligers in goede handen. De reparaties zijn gratis, materiaalkosten zijn voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Wilt je hulp bij het werken met en instellen van iPad/tablet, laptop, e-reader of mobiel? Ook dan zien wij je graag bij het Repair- en Internetcafé. Neem je eigen apparaat mee en eventueel benodigde inlogcodes.

Wij werken volgens de geldende regels van het RIVM. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Aanleveren van artikelen is op eigen risico. SWOM en haar vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade.

Het Repair- en Internetcafé is een initiatief van Stichting Welzijn Ouderen Millingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator, tel.0481-431105 of mail swom@hetnet.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel