Iedere week een overzicht van de bij ons bekende kerkvieringen in de Regioagenda. 

Palmpasenstokken maken kerk Millingen

Op zaterdag 1 april gaan we palmpasenstokken versieren. Vanaf 10.00 uur starten we in de ontmoetingsruimte van de kerk van Millingen, we zullen rond 11.00 uur klaar zijn. Stokken en materiaal om te versieren hebben wij. Op zondag 2 april kunnen de kinderen met hun palmpasenstok tijdens de kinderviering door de kerk lopen. Tijdens deze viering zullen we, met de kinderen die dat leuk vinden, het paasspel opvoeren.

Lezing Goede Week in Millingen

Op woensdag 29 maart zal een inleiding worden gegeven over de Goede Week, Gericht op leven. Palmzondag, Witte donderdag, Goede vrijdag en de paaswake blijken rijk van inhoud te zijn en van grote waarde, ook voor ons eigen leven. De avond begint om 20.00 u in de ontmoetingsruimte van de Millingse kerk. De inleiding wordt gehouden door theoloog-liturgist Hein Vrijdag.

 Palmpasenstokken maken in de Protestantse Kerk Groesbeek

Wil je graag een leuke palmpasenstok maken, kom dan Palmzondag 2 april om 10.00 uur naar de Protestantse kerk in Groesbeek.We beginnen in de kerk met het verhaal van Palmpasen, daarna mogen de kinderen in de Serre van de kerk ieder hun eigen palmpasenstok maken. Als de stokken mooi versierd zijn, met een echt broodhaantje bovenop de stok, komen de kinderen rond 11.00 uur in optocht de kerk binnen, waar de viering gezamenlijk wordt afgesloten.De kinderen hoeven niets mee te brengen, er zijn geen kosten aan verbonden en na afloop mogen ze de Palmpasenstok mee naar huis nemen. Iedereen, kerkelijk of niet-kerkelijk, is van harte welkom.wk 12

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel