De Gruusbèkse Carnavalsquiz - Omroep Berg en Dal
11 december 2021

Welk team kan zich benoemen tot de carnavalskenners van het Keulen van Gelderland? Doe mee aan de 2e editie van de Carnavalsquiz van De Feestneus, op zaterdag 11 december vanaf 19.00.u. Je ontvangt die avond via de mail een link en een unieke code voor het invullen van de antwoorden. De vragen zullen live worden gesteld via Omroep Berg en Dal TV.

De prijsuitreiking zal deze keer live plaatsvinden in de zaal van café de Comm. Je speelt de quiz dus eerst thuis via de live uitzending van Omroep Berg en Dal TV. Nadat de quiz op TV is geëindigd ben je van harte welkom met je team om de prijsuitreiking bij te wonen in de zaal van café de Comm. Zorg ervoor dat je bij de ingang je unieke code voor die avond bij de hand hebt want dat verleent je toegang tot de zaal. De prijzen zijn ook die avond af te halen of te nuttigen in zaal De Comm.

Let op! Houd je tijdens de quiz aan de geldende coronaregels. En dat moeten wij als organisatie ook, dus de vorm van de quiz kan te allen tijde veranderen, maar minder leuk en gezellig gaat die er zeker niet op worden! We houden jullie op de hoogte bij eventuele veranderingen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel