Vrouwenkoor Les Etoiles in Berg en Dal - Omroep Berg en Dal
27 november 2021
28 november 2021

“Ons konden ze niet laten stoppen met zingen! Achter ons liggen twee bewogen jaren. De wereld zoals we deze kenden veranderde plotseling….geen live contact, niet meer naar het werk, en belangrijk voor ons: niet meer zij aan zij samen zingen. Het was erg moeilijk en wennen in het begin, maar daar lieten we ons niet door kisten”, aldus koor Les Etoiles.

“We nodigen iedereen van harte uit bij onze concerten op zaterdag 27 november en zondag 28 november in de kerk van Berg en Dal. Het wordt een feestelijk samenzijn waarin we jullie graag meenemen in ons repertoire door de jaren heen. Vorig jaar bestonden we namelijk 20 jaar. Toen konden we dat niet met jullie vieren en dus halen we het nu dubbel en dwars in. Er staat voor ieder wat wils in het programma: van klassiek tot wereldmuziek tot modern. Dit alles doen we onder de bezielende leiding van onze dirigent Anja Kwakkestein. Linda Bouman begeleidt ons op de piano en René Wolf op het orgel. We hopen jullie te ontmoeten in november om samen te vieren dat we weer samen zijn.”

Zaterdag 27 november vanaf 20.00.u. zondag 28 november vanaf 15.00.u. in de OLV van het Heilig Hart-Kerk in Berg en Dal.

Kijk voor meer informatie over o.a. kaartverkoop op de facebookpagina van het koor.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel