RepairCafé Groesbeek Virusvrij - Omroep Berg en Dal
12 november 2021

Men had gehoopt in november het RepairCafé Groesbeek weer op de gebruikelijke manier op te kunnen starten, maar gezien de weer toenemende Corona infecties gaat dit niet door. Daarom gaat men verder op de manier zoals we het afgelopen jaar gedaan hebben: reparaties bij de reparateurs thuis.

Dat dit een succesvolle manier van werken is blijkt uit de cijfers: vanaf begin augustus zijn 40 apparaten ter reparatie aangeboden waarvan 80% is gerepareerd!

U kunt bij RepairCafé Groesbeek terecht voor de reparatie van uw kapotte apparaten. Hierbij kunt u denken aan koffiezetapparaten, stofzuigers, strijkijzers, naaimachines maar ook audioapparaten zoals casettedecks en platenspelers. Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers en smartphones. U kunt bij hen terecht met uw tablet, laptop, desktop of smartphone. De reparatie van kleding etc. is op dit moment niet mogelijk!

Wanneer u iets te repareren hebt moet u dat per email aanmelden bij: repaircafegroesbeek@gmail.com. In de mail vertelt u wat u te repareren hebt, de aard van de storing en geeft u uw telefoonnummer. Wij nemen contact op met onze reparateurs, kijken wie er tijd heeft om de reparatie uit te voeren en de reparateur belt u terug. Met hem kunt u dan afspreken wanneer u het kapotte apparaat kunt komen brengen, en na reparatie weer ophalen. 

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel