Voortaan zetten we alle, bij ons bekende bingo's, op een rijtje; dit overzicht zal minimaal wekelijks worden ververst. Wanneer uw bingo er niet bij staat, geef hem door via redactie@omroepbergendal.nl.

Bingo De Mallemolen in Groesbeek

Iedere week, op donderdagavond, is er bingo in De Mallemolen in Groesbeek. De aanvang is om 20.00.u. De hoofdprijs bedraagt € 250,-. De opbrengst van deze bingo komt ten goede aan zes Groesbeekse verenigingen. 

Bingo De Gekleurde Zanger

Op zaterdag 28 mei organiseert de vogelvereniging De Gekleurde Zanger weer een gezellige bingoavond met vleesschalen, fondueschalen, rollades en tassen boodschappen, waaronder een supervleesschaal. Deze bingo wordt gehouden in: Wijkcentrum Op de Heuvel, Ericastraat 39 te Groesbeek. De zaal is open om 19.00 uur en de aanvang is om 20.00 uur Er worden 18 rondes gespeeld en één super ronde. Een grote kaart kost € 10.-

KBO Groesbeek de Horst – zaal de Comm 

Iedere 2e dinsdag van de maand is er bingo bij KBO Groesbeek-de Horst,  om 14.00u in zaal de Comm. De eerstvolgende bingo is op 14 juni. 

Bingo Fanfare Ons Genoegen Millingen

Fanfarekorps Ons Genoegen organiseert bingo’s op de eerste zaterdag en de derde zondag van de maand. Deze bingo’s vinden plaats in het verenigingsgebouw aan het Ons Genoegenpad in Millingen, de aanvang is om 20.00.u. De hoofdprijs bedraagt € 250,-. De eerstvolgende bingo is op zaterdag 4 juni.

 

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel