Bingo de Mallemolen in Groesbeek

Iedere week, op donderdagavond, is er bingo in De Mallemolen in Groesbeek. De aanvang is om 20.00.u. De hoofdprijs bedraagt € 250,-De opbrengst van deze bingo komt ten goede aan zes Groesbeekse verenigingen.

Bingo senioren vereniging Sionsheuvel

Dinsdag 30 mei om 14.00uur is er een bingo bij de senioren vereniging Sionsheuvel. De Zaal gaat open om 13.00.u. In het Voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39 in Groesbeek.

Bingo Fanfare Ons Genoegen Millingen

Fanfarekorps Ons Genoegen organiseert bingo’s op de eerste zaterdag en de derde zondag van de maand. Deze bingo’s vinden plaats in het verenigingsgebouw aan het Ons Genoegenpad in Millingen, de aanvang is om 20.00.u. De hoofdprijs bedraagt € 250,-. De eerstvolgende bingo is op zaterdag 3 juni.

Bingo Senioren Groesbeek-de Horst

Seniorenvereniging Groesbeek-de Horst organiseert iedere 2e dinsdag van de maand een bingo in zaal De Comm in het centrum van Groesbeek. De aanvang is om 14.00.u. De eerstvolgende bingo is dinsdag 13 juni.

Bingo Bond voor Senioren Breedeweg

Op elke 4e  dinsdag van de maand is er Bingo van 14.00 tot 16.00.u. in de Goei.j Ka.mer St. Anthoniusweg 8c in Breedeweg. De zaal is open vanaf 13.00.u. De eerstvolgende bingo is op dinsdag 27 juni.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel