In deze economisch moeilijke tijden is het extra belangrijk klanten warm te maken voor je bedrijf of product. Reclame is daarvoor een uitstekend middel. Vaak is dat een kostbare aangelegenheid. Maar niet bij Omroep Berg en Dal. Bereik je doelgroep via ons grote zendbereik: van Groesbeek tot Millingen aan de Rijn.

Lift mee op de populariteit van onze zeer goed beluisterde radioprogramma's met een radiocommercial. De tarieven zijn gunstig, zeker vergeleken met andere media. Ook de productie van je reclamespot kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief verzorgen.

Tevens is het mogelijk om te adverteren op de kabelkrant van Omroep Berg en Dal. Onze kabelkrant is een veel bekeken kanaal, door de dagelijkse updates met nieuws uit de buurt en informatie over activiteiten en lokale verenigingen.
kabelkrant voorbeeld1

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de afdeling acquisitie: reclame@omroepbergendal.nl

Reclametarieven

Omroep Berg en Dal heeft eenvoudige, gunstige reclametarieven voor zowel radio als voor TV/kabelkrant. Uitzendgebied: Groesbeek, Breedeweg, De Horst, Berg en Dal, Heilig Landstichting, Beek/Ubbergen, Leuth, Ooij, Erlecom, Persingen, Kekerdom en Millingen aan de Rijn.

TV/Kabelkrant

Adverteer vanaf € 1,- per uitzending van 30 seconden. Je kunt zelf je advertentie aanleveren, of deze door ons laten maken (eenmalig € 100,-). Keuze uit plaatsing per uur en per dag.

Radio

Adverteer vanaf € 1,- per uitzending van 30 seconden. Je kunt zelf je radiospot aanleveren of deze door ons laten produceren (eenmalig € 100,- voor een gesproken spot). Keuze uit plaatsing per uur en per dag.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.