De GGD vaccineert zonder afspraak. Foto: Pixabay

De GGD vaccineert zonder afspraak. Foto: Pixabay

MILLINGEN AAN DE RIJN/GROESBEEK - We beleven dit jaar gelukkig weer een zomer waarbij het lijkt alsof corona helemaal uit het leven is verdwenen. Ter bescherming tegen het virus, waarvan men toch weer een nieuwe besmettingsgolf verwacht in het najaar, is het nog steeds mogelijk om je te laten vaccineren. "Natuurlijk blijft wel of niet vaccineren uw eigen keuze".

Prikken zonder afspraak

De GGD vaccineert op maandag 22 augustus in het Kulturhus in Millingen aan de Rijn en een week later, op 29 augustus in het Gemeentehuis in Groesbeek. Er wordt geprikt zonder afspraak. U kunt tussen 16.00 en 20.00.u. gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en mondkapje mee. GGD- medewerkers geven ter plaatse voorlichting over het vaccineren.

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heeft u corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat u uw prik kunt halen.

Booster- en herhaalprik

Ook alle 18+ers zijn welkom voor een boosterprik. En 60+ers voor de herhaalprik (2e booster). Voor de booster- en herhaalprik is het belangrijk dat uw laatste vaccinatie of coronabesmetting langer dan 12 weken geleden is.

Kijk hier voor alle informatie. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken via 0800-7070 voor een andere locatie en tijdstip.

Deel dit artikel