Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Willy Thijssen, Remco Vos en Roos Thijssen. Foto: DKL
Thijssen Transport verkocht aan De Klok. Foto: Thijssen Transport

Thijssen Transport verkocht aan De Klok. Foto: Thijssen Transport

MILLINGEN AAN DE RIJN - Bijna 100 jaar geleden reed de eerste wagen van Thijssen Transport door Millingen en omgeving. Door gebrek aan opvolging wordt het bedrijf per 29 augustus verkocht aan De Klok Logistics in Nijmegen. Alle medewerkers en het complete wagenpark gaan over naar het bedrijf in Nijmegen. Ook enkele klanten worden overgenomen.

Voor De Klok Logistics (DKL) gerund door ondernemer Remco Vos, is deze overname een mooie kans om goede en enthousiaste vakmensen aan het personeelsbestand toe te voegen. Remco Vos vertelt: ”de werkzaamheden die Thijssen Transport uitvoert, zijn nagenoeg dezelfde als die van DKL. De medewerkers van Thijssen passen goed bij DKL en zijn, net als de DKL medewerkers, gewend om een hoog serviceniveau te leveren.’’

DKL werkt al langere tijd met Thijssen Transport samen als charter voor haar fijnmazige distributie activiteiten. Door de opgedane ervaringen met de medewerkers en het samenwerken met de directie van Thijssen Transport wist DKL al snel dat Thijssen Transport een fijn bedrijf is om mee samen te werken. Met name het vakmanschap van de medewerkers en de goede personele sfeer bij Thijssen Transport zijn belangrijke redenen geweest om de vraag om overname serieus en snel te beantwoorden.

Vooral de zekerheid dat al onze medewerkers in dienst kunnen treden bij DKL was iets wat voor Thijssen Transport van héél groot belang is.

De directie van Thijssen Transport vertelt: “ wij hebben zeer kritisch gekeken naar eventuele overname kandidaten. De no nonsens aanpak van Thijssen Transport moet matchen met een bedrijf waar dit ook gevraagd wordt. Bij DKL wordt nog de authentieke transporttaal gesproken waardoor zij voor ons de meest ideale overnamekandidaat is. Vooral de zekerheid dat al onze medewerkers in dienst kunnen treden bij DKL was iets wat voor Thijssen Transport van héél groot belang is.”

Uiteraard is het voor de betrokken medewerkers even wennen om bij een veel groter bedrijf dan Thijssen Transport te gaan werken. “Er is een programma gemaakt om de medewerkers kennis te laten maken met de bedrijfscultuur binnen DKL. We willen een fijne en prettige werkomgeving bieden zodat mensen zich thuis voelen en met plezier naar het werk gaan.’’

Willy Thijssen, Remco Vos en Roos Thijssen - Foto: DKL

Deel dit artikel