Bloemenzee voor overleden man. Foto: Persbureau Heitink

Bloemenzee voor overleden man. Foto: Persbureau Heitink

BEEK-UBBERGEN - De 20-jarige man uit Beek, die in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven kwam bij een ongeluk, liep op de rijbaan op het moment van de aanrijding. Dat blijkt uit onderzoek van de politie.

Het is niet duidelijk waarom de man op de Nieuwe Rijksweg liep. De familie van het slachtoffer krijgt slachtofferhulp aangeboden, zo laat de politie zondagavond weten.

Bloemenzee langs Nieuwe Rijksweg

Er ontstond zaterdag een bloemenzee op de plek van het fatale ongeluk. Familie en vrienden van het slachtoffer kwamen in de avond bijeen om hem te herdenken.

Speciaal hiervoor werd de weg aan één kant afgesloten door de politie. Zo kon iedereen de man veilig herdenken. Er werden naast heel veel bloemen ook de nodige kaarsjes neergezet.

De man kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag in botsing met een auto op de Nieuwe Rijksweg (N325). Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. Voor het 20-jarige slachtoffer mocht hulp niet meer baten. De automobilist werd in eerste instantie aangehouden, maar kon daarna weer naar huis.

Bekijk de beelden van de herdenking van zaterdagavond:

Zie ook: Familie en vrienden herdenken overleden jonge man (20)

Deel dit artikel