Foto ESC

Foto ESC

ELBURG - Wat in het vat zit verzuurt niet. En dus gaat ESC met veel plezier de Grote Reünie die gepland stond voor het jubileumjaar 2020 alsnog organiseren. En wel op zaterdag 24 september aanstaande. Zet die datum dus met grote letters in je agenda, meld je vandaag nog aan én zeg tegen al je ESC-vrienden van vroeger dat ze zich ook aanmelden!

Programma

Het programma start rond 17.00 uur en de organisatie zal de avond aankleden met een aantal sfeer verhogende activiteiten. Dus laat je verrassen. Maar je kunt er van uit gaan dat je heel veel tijd hebt om bij te praten met al die oud-teamgenoten, leiders, masseurs, bestuursleden, scheidsrechters, barmensen, trouwe supporters en andere vast veel ouder geworden bekenden die je al jaren niet hebt gezien.

Voor wie?

De reünie is vooral bedoeld voor oude bekenden. In de breedste zin van het woord. Dus voel(de) jij je betrokken bij de Elburger Sportclub én ben je ouder dan 30 jaar? Dan ben je van harte welkom op 24 september.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze aanmeldlink: https://www.elburgersc.nl/aanmelden-reunie/. Je krijgt dan kort voor de reünie nog even een berichtje met de laatste informatie gestuurd. Om de kosten te dekken, wordt een vergoeding gevraagd van € 15,- voor de eenvoudige maaltijd én drie consumpties. De overige consumpties worden tegen een zo laag mogelijk tarief aangeboden.

Vragen

Heb je vragen of suggesties? Laat ze weten. Stuur een email naar Geert Dijkstra (geert@acquirepublishing.nl).

Deel dit artikel