De nieuwe REWE in Kranenburg. Foto: REWE Averbeck@Facebook

De nieuwe REWE in Kranenburg. Foto: REWE Averbeck@Facebook

KRANENBURG - In november openden supermarkt Penny en drogisterij Müller al de deuren in het nieuwe winkelcentrum Weide Park in Kranenburg, vanaf gisteren is ook supermarkt REWE geopend voor het publiek. De aantrekkingskracht van grensstadje Kranenburg voor winkelende Nederlanders zal nu wel nog groter worden.

Duurzaamheid in gebouw en producten

In de nieuwe "Marketplace of Freshness" worden ca. 21.000 producten aangeboden op een verkoopoppervlakte van ruim 2.000 vierkante meters. Duurzaamheid is erg belangrijk, en dit is terug te vinden in het gebouw, zoals gebruik van daglicht en led verlichting. Verder wordt de warmte die vrijkomt van de koelinstallaties hergebruikt en ook regenwater wordt opgeslagen en gebruikt. De bestaande drankenhal wordt nog gerenoveerd.

In het assortiment is veel ruimte voor lokale en regionale producten en ook het aanbod in biologisch is ruim. Ook de vegetariër en veganist vindt volop keuze.

Nog completer winkelaanbod

Samen met de bestaande, naastgelegen Einkaufsarena, met o.a. Aldi, Deichmann en Kik is het winkelaanbod in Kranenburg nog completer geworden. Waarschijnlijk komt er ook nog een bouwmarkt in de voormalige Penny supermarkt.

[image:7526949]

Deel dit artikel