Nieuwe Prinses CV Net Aecht: Larissa Janssen - Omroep Berg en Dal

Prinses Larissa van CV Net Aecht Foto: 't Sok (Facebook)

Prinses Larissa van CV Net Aecht Foto: 't Sok (Facebook)

GROESBEEK DE HORST - Het prinsenbal van carnavalsvereniging Net Aecht op De Horst zou plaatsvinden op vrijdagavond 19 november. Helaas kon dit door de aangescherpte coronamaatregelen niet doorgaan. Gelukkig had Net Aecht een Plan B klaarliggen......

Zondagmiddag kwamen de carnavalisten van Net Aecht samen in zaal Oomen om afscheid te nemen van Prins Ummenie d'n 60e, Andy Janssen en de nieuwe prins(es) bekend te maken. Ook waren vele carnavalsverenigingen uit de regio hierbij met een afvaardiging aanwezig. Als nieuwe Prinses werd bekend gemaakt: Larissa Janssen.

Naast de carnavalisten kon er deze middag helaas geen publiek aanwezig zijn. Iedereen kon gelukkig wel getuige zijn via een live tv-uitzending van Omroep Berg en Dal.

Opa's onderscheiding

Larissa is 28 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters. Het carnaval vieren is haar met de paplepel ingegeven doordat haar vader lid is van de prominentenclub van De Dwarsliggers uit Malden. In haar vroegere jaren is Larissa daar lid geweest van de dansgarde. Dit seizoen zal Larissa haar opa's onderscheiding van hofkelner uit 1999 dragen als eerbetoon aan hem, aangezien hij onlangs is overleden.

Samen zette weej Gruusbek op de kop

Ze is woonachtig op De Horst en werkzaam in de wijkverpleging. Larissa wordt dit seizoen bijgestaan door 2 Vorsten wetende haar echtgenoot Wesley Janssen en Patrick Jochems namens CV Net Aecht. Haar hofdames zijn Sharon Janssen, Cindy Weijers en Mariëlle Timmer. Met haar motto, ‘Samen zette weej Gruusbek op de kop’ is Larissa van plan om er een fantastisch carnavalsseizoen van te maken.

Receptie

Je kunt Larissa en haar gevolg persoonlijk feliciteren tijdens een receptie op zondag 9 januari vanaf 14.00.u. bij Zaal Oomen op De Horst in Groesbeek.

Deel dit artikel