Zonnige Gardensale op de Stekkenberg in Groesbeek - Omroep Berg en Dal

Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Initiatiefnemers Inge en Lakshika Foto: Omroep Berg en Dal
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Foto: Omroep Berg en Dal
Lead Image 3:
Lead image TXT 3: Foto: Omroep Berg en Dal
Foto: Omroep Berg en Dal

Foto: Omroep Berg en Dal

GROESBEEK - Snuffelroute, tuinverkoop, garagesale, kleedjesmarkt en gardensale. Allemaal benamingen voor een soortgelijk evenement. Verkoop van overtollig of overbodig geworden spullen uit huis, lekker makkelijk in je eigen voortuin, oprit of garage. Ook op de Stekkenberg wilde men opruimen en daarom werd zondag een gardensale georganiseerd.

Initiatiefnemers Inge en Lakshika liepen al langer rond met het idee, maar door corona werd de uitvoering van het idee wat uitgesteld. "Een leuke manier om de buurt samen te brengen en het zo nog fijner te maken in de leuke, gezellige wijk."

40 adressen, verspreid over de wijk

Zondag 10 oktober was het zover, op zo'n 40 adressen, verspreid over diverse straten in de wijk, was van alles te koop. In de loop van de middag werd het steeds drukker, waarschijnlijk met dank aan het mooie weer. Men hoopt dat bij een volgende editie nog meer bewoners mee zullen doen en dat er ook centrale punten komen op parkjes en parkeerplaatsen met bijvoorbeeld een kopje koffie, een hapje en eventueel ander vertier. Dit was dit jaar nog niet mogelijk in verband met de nog geldende regels voor evenementen. In ieder geval zijn er weer veel opgeruimde zolders op de Stekkenberg.

Omroep Berg en Dal TV nam ook een kijkje.

Deel dit artikel