Maud wint Sjors Sportief & Creatief Tekenwedstrijd - Omroep Berg en Dal

Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Foto: Omroep Berg en Dal
Foto: Omroep Berg en Dal

Foto: Omroep Berg en Dal

GROESBEEK-BREEDEWEG - Sjors Sportief & Creatief organiseerde de afgelopen maanden een tekenwedstrijd voor de jeugd van Berg en Dal. De wedstrijd is gewonnen door Maud Arens van basisschool Breedeweg. Maud zit in groep 6-7.

De prijs werd woensdagochtend uitgereikt door wethouder Annelies Visser van de gemeente Berg en Dal, Annelies Visser, samen met Buurtsportcoach Loesan Bottema.

3000 boekjes

De tekening van Maud siert nu de voorkant van de 3000 boekjes van Sjors, die worden uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente Berg en Dal. Ook verdiende Maud een golf-clinic voor de hele klas !

Sportieve en creatieve activiteiten

In het genoemde boekje staan enorm veel sportieve en creatieve activiteiten waaraan kinderen kunnen deelnemen. Zo kunnen ze, vaak gratis, kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en creativiteit in onze gemeente.

Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn enorm populair onder de basisschooljeugd. Buurtsportcoaches van Sportstimulering Berg en Dal vinden het erg belangrijk om de basisschooljeugd met plezier te laten sporten en bewegen. Ook is creativiteit erg belangrijk. Het gevarieerde aanbod in het boekje biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de verschillende activiteiten die de aanbieders te bieden hebben.

Omroep Berg en Dal TV was aanwezig:

Deel dit artikel