Verzamelaar krijgt 200e shirt van Theo Janssen - Omroep Berg en Dal

Paul met Theo Janssen en Ester Bal Foto: Omroep Gelderland

Paul met Theo Janssen en Ester Bal Foto: Omroep Gelderland

ARNHEM - Hij is bezeten van shirts en daarom werd Paul Hendriks bij aankoop van zijn 200e exemplaar in het zonnetje gezet.

De 55-jarige Geitenkamper, die tegenwoordig in Duiven woont, kreeg zijn 200e shirt uit handen van Vitesse-icoon Theo Janssen. "Nummer 200, op naar de volgende 200", zei Janssen bij de overhandiging. "Er komen ook nieuwe shirts uit voor de derby tegen NEC, die krijg jij van mij."

Paul is een fanatiek verzamelaar van de shirts van het Arnhemse Okimono. "Ik heb ze nog niet allemaal aangehad. Sommige gaan alleen maar mee op vakantie. Ik heb veel favoriete shirts, van Nieuw-Monnikenhuize, maar ook shirts met het thema wielrennen of muziek. Elk shirt heeft wel een verhaal."

Gerrit Weeren van Okimono vond het gepast om Paul op deze manier te eren. "Ja, uitermate bijzonder. Dit is echt bizar veel. Daarom heb ik Theo Janssen en Ester Bal uitgenodigd om dit shirt te overhandigen, want dankzij hen ben ik ooit bij Vitesse terechtgekomen. Wij richten ons vooral op oudere mannen, dat zie je niet altijd. Onze designs zijn wat cleaner, wat minder druk."

Deel dit artikel