GROESBEEK - Henk Eikholt was in Groesbeek en wijde omgeving bekend om zijn belangstelling voor en kennis over de natuur. In het radioprogramma Kiek dor maakte hij de luisteraars enthousiast en deelde hij zijn kennis. Ook nam hij graag mensen mee naar buiten om te genieten van de natuur.

Met heel veel liefde heeft de familie Eikholt  daarom de Kiek dor wandelroute gemaakt. Deze loopt langs een aantal Kiek dor herinneringsbankjes, en door de mooie natuur.

[Quote:familie Eikholt:Loop de route en rust even uit op de bankjes en denk dan even aan onze Henk. Op de bankjes zijn allerlei natuurweetjes te lezen. ]

“Loop de route en rust even uit op de bankjes en denk dan even aan onze Henk. Op de bankjes zijn allerlei natuurweetjes te lezen. Zo brengt Henk zijn kennis, ondanks dat hij niet meer hier is, toch nog over. Dat is wat hij altijd graag deed”, aldus zijn familie.

De route is te koop via wandelroutekiekdor@gmail.com voor € 0,75, en binnenkort ook te koop bij de VVV Groesbeek. Met de opbrengst hiervan wordt een 7e  bankje geplaatst bij de Vortse brug in het buitengebied van Groesbeek.

[YouTube:https://youtu.be/IkEJWOqqbLY]

 

Deel dit artikel