Foto: REGIO8

Foto: REGIO8

DOETINCHEM - Supportersgroep Oldies DTC van De Graafschap roept iedereen op om een kaartje te sturen naar Simon Kistemaker. De cultheld van De Graafschap is ziek en moet een zware operatie ondergaan. De Superboeren willen hem een hart onder de riem steken.

'De man die ons een ongeslagen kampioenschap, de Superboerenidentiteit en talloze prachtige verhalen schonk, heeft het aan zijn hart. Binnenkort wacht hem een zware, risicovolle operatie', schrijft de groep op sociale media. 'Gelukkig staat onze Simon niet alleen. De mooiste club van Nederland staat achter hem.'

Tijdens de theatervoorstelling Veur Altied in het Doetinchemse Schouwburg Amphion ontstond het idee om Kistemaker een kaartje te sturen. Het clubicoon ontbrak bij de voorstelling vanwege zijn gezondheidsproblemen. De Superboeren willen hem daarom per post een hart onder de riem steken.

Geen e-mail of Whatsapp

Dat moeten dan wel échte kaarten zijn. 'De Kist doet niet aan e-mail, Whatsapp of Snapchat, dus gewoon een ouderwets ansichtkaartje. Je doet er hem er een geweldig plezier mee!

Superboeren kunnen een kaart sturen naar het onderstaande adres. Oldies DTC zegt er voor te zorgen dat de kaarten bij De Kist terechtkomen.

De Graafschap
T.a.v. Supporterszaken
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem

 

Deel dit artikel