Sneeuwruimers worden bedankt met taart - Omroep Berg en Dal
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Taart voor sneeuwruimers van van Kesteren Foto: Gemeente Berg en Dal
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Ook een taart voor de gemeentewerf Foto: Gemeente Berg en Dal
Ankeiler: Een welverdiende taart namens de gemeente, uit handen van wethouder Sylvia Fleuren. Bestemd voor de sneeuwruimers van Daamen (Kekerdom), Van Kesteren (Groesbeek) en de gemeentewerf.

BERG EN DAL - Een welverdiende taart namens de gemeente, uit handen van wethouder Sylvia Fleuren. Bestemd voor de sneeuwruimers van Daamen (Kekerdom), Van Kesteren (Groesbeek) en de gemeentewerf.

Sinds afgelopen weekend zijn zij in diensten van 12 uur, dag en nacht bezig geweest om de wegen en fietspaden begaanbaar te maken. En om de zoutkisten bij te vullen. Een haast onmogelijke klus met de aanhoudende en uitzonderlijke hoeveelheid sneeuwval.

Wethouder Sylvia Fleuren: ”De sneeuwploegen hebben terecht veel lof en complimenten ontvangen van inwoners. Het leek soms dweilen met de sneeuwkraan open, maar dankzij hun inzet is het grootste deel van onze gemeentewegen weer toegankelijk. Mijn complimenten gaan ook uit naar onze inwoners die in hun eigen wijk aan de slag gingen, omdat ze zagen dat de sneeuwploegen continue bezig waren de hoofdroutes begaanbaar te maken én houden.”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.