Omroep Berg en Dal - Nieuws

Aan de Oude Kleefsebaan 134-A in het kerkdorp Berg en Dal stond al jarenlang een camping, die goed te zien was, als je over de Oude Kleefsebaan reed. Het was toen "Camping Maikenshof". Sinds 1988 zijn ze ook begonnen met groepsaccommodaties, en wat dat inhoudt vertelt onze gast van vandaag Berno Hermsen bij ons programma Toen en Now van Omroep Berg en Dal. Het heet dan nu ook 'Maikenshof Recreatie". Berno doet dit samen met zijn vrouw Jolanda, en afhankelijk van de bezetting, met een achttal medewerkers.

Men kan er dus vakantie vieren, maar ook vergaderen. In deze herhaling van 29 november 2019, nog steeds vanwege Covid-19, vertelt Berno hoe het allemaal is ontstaan, en hoe het gaat met de negen accommodaties, waarvan er verschillenden ook eigendom zijn van andere eigenaren uit de gehele gemeente Berg en Dal. Al met al een mooie uitzending, waarin ook veel aandacht is voor de cultuur, en de prachtige natuur in de stuwwal aldaar.

De uitzending is op zondagmiddag 7 maart van 13.00 uur tot 14.00 uur, met een herhaling op maandagmorgen 8 maart van 09.00 uur tot 10.00 uur.