Ankeiler: Opnieuw komt de GGD Gelderland-Zuid naar de gemeente Berg en Dal met een inloopspreekuur voor vaccinatie met de herhaalprik tegen Corona.

- Opnieuw komt de GGD Gelderland-Zuid naar de gemeente Berg en Dal met een inloopspreekuur voor vaccinatie met de herhaalprik tegen Corona.

De medewerkers van de GGD vaccineren op de woensdagen 8 februari in het Kulturhus in Beek en 15 februari in het Kulturhus in Millingen. Op beide dagen kan men terecht van 16 tot 20.00.u.

Er wordt geprikt zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. Een identiteitsbewijs is noodzakelijk en het dragen van een mondkapje is op de priklocatie nog steeds verplicht.

Wie kunnen langskomen voor een herhaalprik?

Iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie tegen corona heeft gehad kan langskomen voor een herhaalprik. Wie al een herhaalprik heeft gehad na september 2022 is voldoende beschermd en komt daarom niet in aanmerking voor opnieuw een vaccinatie. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het verder belangrijk dat de vorige vaccinatie of coronabesmetting ten minste twaalf weken geleden is.

Vaccineren blijft uiteraard ieders eigen vrije keuze. Ook is het nog steeds mogelijk om een afspraak te maken voor een vaccinatie op een andere locatie via de vaccinatielijn: 0800-7070.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel