Lead image 1:
Lead image TXT 1: De nieuwe Prins leest z'n proclamatie voor. Foto: Peter Hendriks
Ankeiler: Theo Reijnen is zaterdagavond uitgeroepen tot Prins Theo de Gemakkelijke tijdens de pronkzitting van carnavalsvereniging De Sokkenummers in Leuth.

- Theo Reijnen is zaterdagavond uitgeroepen tot Prins Theo de Gemakkelijke tijdens de pronkzitting van carnavalsvereniging De Sokkenummers in Leuth. Hij volgt hiermee Prins Martijn op, die de afgelopen drie jaar prins was.

In een goed gevulde Vriendenkring, waar ook vele prinsen uit de regio aanwezig waren met hun gevolg, werd de nieuwe prins geproclameerd, Zijn pages zijn Sanne en Xena.

Het werd een avond met optredens en muziek van DJ Mike. Ook werd de 'Grootste Sok' bekend gemaakt. Dit is iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Leuthse bevolking. Deze keer ging deze titel naar een groep, namelijk 't Kliekske. Zij zetten zich al 25 jaar in voor het carnaval in het dorp.

Zondag 22 januari wordt er in Leuth een Jeugdzitting georganiseerd, vanaf 13.00.u. in De Vriendenkring. De nieuwe Prins kan worden gefeliciteerd tijdens een prinsenreceptie op vrijdag 27 januari vanaf 20.00.u.

De nieuwe Prins leest z'n proclamatie voor - Foto: Peter Hendriks
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel