Ankeiler: Thea de Wijse - Awater was ruim 30 jaar de spreekbuis van Stichting Welzijn Ouderen Millingen (SWOM).

- Thea de Wijse - Awater was ruim 30 jaar de spreekbuis van Stichting Welzijn Ouderen Millingen (SWOM). Als coördinator zorgde zij er voor dat alle activiteiten, zoals bijvoorbeeld maaltijdvoorzieningen en ouderenvervoer, zo goed mogelijk werden uitgevoerd.

Stichting Welzijn Ouderen

De basis voor het huidige SWOM werd gelegd in 1981 toen voor het eerst werd gedacht aan een maaltijdvoorziening voor de oudere inwoners van Millingen. Op 2 april 1982 werd de Stichting Warme Maaltijden opgericht en de maaltijden, bereid in de keuken van Gasthuis St.Jan de Deo, werden aan huis bezorgd door een groep vrijwilligers. Afgelopen november werd de 350.000e maaltijd bezorgd. De activiteiten werden later onder meer uitgebreid met een alarmeringssysteem en een vervoersservice, onder de huidige naam Stichting Welzijn Ouderen.

Afscheidsreceptie

Thea de Wijse gaat na al haar werk voor de stichting genieten van haar pre-pensioen. Monique van Kerkhof - Janssen zal haar opvolgen. Op 27 januari krijgt Thea een afscheidsreceptie aangeboden, voor vrijwilligers en genodigden. Iedereen die verder afscheid wil nemen is welkom op haar laatste werkdag, dinsdag 31 januari, van 10.00 tot 11.00. in het Kulturhus in Millingen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel