Bevat Video: Video
Ankeiler: Carnavalsvereniging De Deurdouwers in Millingen bestaat 55 jaar. Dit weekend staat in het teken van dit jubileum.

- Carnavalsvereniging De Deurdouwers in Millingen bestaat 55 jaar. Dit weekend staat in het teken van dit jubileum. Vrijdagavond werd tijdens het Blagenbal de nieuwe Jeugdprins al bekend gemaakt, zaterdag was de beurt aan de 'grote' Prins. In een volle 'dreuge tent" werd Dimitry d'n Dolle Dreuge tot dorstluchtige hoogheid gekroond.

Verhuizing naar de Dreuge

Na jarenlang Hotel Millings Centrum als thuishaven te hebben gehad, moest de Millingse carnavalsvereniging op zoek naar een nieuw onderkomen. Het hotel is verkocht en in de nieuwe formule was helaas geen plaats meer voor de carnavalsclub. Voor de activiteiten in dit jubileumweekend werd de dreuge tent gevonden, het gebouw van schutterij O.E.V..

Grootste Deurdouwer

Op zondagmiddag zal nog een revuemiddag, een herhaling van het programma van de Pronkzitting, plaatsvinden. Tijdens deze middag wordt de Grootste Deurdouwer bekend gemaakt. Dit is een persoon of een organisatie die veel voor de Millingse gemeenschap heeft betekend.

Omroep Berg en Dal TV was aanwezig bij diverse carnavalsactiviteiten

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel